BELÉPÉS

STATISZTIKA
Tűzidomárok: 7 
Vízidomárok: 5
Földidomárok: 6
Légidomárok: 5


Jelenleg online:

Mai látogatók:

ÉRTÉKELD AZ OLDALT!
Hogy tetszik az oldal?
Összes válasz: 44
HASZNOS OLDALAK
AnimeAddicts
Legújabb fanficek
Írta: Leredell
Jó és rossz harca
[Fanfic - oneshot]

Írta: Amon
Valami nincs rendjén
[Fanfic - sorozat]

Írta: Amon
Valami nincs rendjén
[Fanfic - sorozat]

Írta: Amon
VALAMI NINCS RENDJÉN
[Fanfic - sorozat]

Valami nincs rendjén

Írta: Amon
Hozzászólások: 0
Olvasták: 76
Olvastad már Amon többi írását? Itt megteheted!
Az éjszaka eljövetelével Korra elbúcsúzott barátaitól, hazafelé indult. A csendes eső kísérte útján hazafelé. Jó hangulatban volt. Azon gondolkozott hogy milyen jó este volt ez a mai, igazán rendezhetnének több ilyet is... ám Makonak ott az állása, Bolin Varricnek segít feltalálni valami eszméletlen újdonságot, és hát Asaminak is ott a Jövő Ipara. Egyedül ő az akinek több a szabadideje, hisz jelenleg nincs senki aki megzavarhatná ezt a várva várt idillt. Zaheer börtönben, Kuvira pedig a tárgyalására vár a Forrongó Szikla börtönében. Az eső pedig még jobban arra késztette hogy elgondolkozzon ezeken a dolgokon. Az idomár arénától a szokásos útvonalon haladt, ám mégsem tudta folytatni az útját hazafelé, a tér amelyen megállt, támadás színhelyévé vált. Egy nő szaladt hozzá, megragadva kézfejét, és könnybe lábadt szemmel nézett az Avatárra. "Kérlek, a Tripla Terror!" Gyors hangulatváltás következett be Korra arcán, és az elméjében. Kész volt egy kis esti balhéra. A Tripla Terror épp a kirakatot akarta betörni majd felgyújtani, amikor Korra megérkezett.
"Hé srácok, rossz éjszakát fogtatok ki a szórakozáshoz, mert ezzel most csak nekem fogtok örömet okozni!"
Az Avatár láttán Két ujj Ping és Vipera is elvesztette érdeklődését az üzlet iránt, elindultak a sato mobilhoz, ám Korra nem hagyta őket elmenekülni büntetés nélkül. Lábát a földhöz ütve egy jókora sziklát pattintott fel, majd egy határozott egyenessel meginditotta azt az auto felé. A szikla oldalba kapta a járművet mire az elrepült az út másik oldalára a sofőrrel együtt. A két bűnöző nem tehetett mást mint irányt változtatott , és egymást bíztatva szaladtak a pozíciót váltott auto felé, majd felkapaszkodtak arra, és egy jókora porfelhőt verve elindultak.
"Látom emlékeztek még az első találkozosunkra a városban!" Kiáltotta utánuk Korra, majd megfordult hogy közölje elháritotta a fenyegetést.. Legalábbis egy időre. Odasietett segélykérőjéhez. A nő az üzlet előtt állt, maga elé bámulva üveges tekintettel. 'Legalább egy 'köszönöm'-öt azért elvártam volna' gondolta magában, amikor a nő szeme hirtelen felpattant, vörösen kezdett el izzani, majd ugyanazzal az üveges tekintetével egyenesen Korra szemébe nézett, aztán torz hangon megszólalt. "Végre megtaláltalak" Korra a látottaktól igencsak meglepődött, csak egy szimpla esti balhéra készült fel. Közelebblépett a nőhöz mire az egy szemhunyás alatt a ház tetejére termett, és csak annyit kiáltott le: "Találkozunk még Avatár" majd eltűnt. A történtek után kellett egy kis idő Korrának amig megpróbálta tisztátni a fejében a látottakat, majd elindult hazafelé.
Mikor megérkezett a Légtemplom szigetre már mindenki aludt. Elhatázozta hát ő is hogy lezuhanyzik, majd elindul lefeküdni. Ez az este kicsit felkavarta a lelkét. Jót tett neki a zuhany. Mikor a hálószobájához ért, ismét maga elé képzelte a nő képét, majd megcsóválta fejét. Benyiott a szobája ajtaján majd a kis ablakon keresztül egy ideig nézte az öblöt, majd lefeküdt az ágyára, és a plafont figyelte egy darabig majd mielőtt elaludt volna önmagához beszélt: "Itt valami nincs rendjén" Aztán magára húzta a takarót és pár pert után elaludt.
HOZZÁSZÓLÁSOK
Még nem érkezett hozzászólás, légy te az első!
Szólj hozzá!
avatar

   
Bender Heroes © 2020