BELÉPÉS

STATISZTIKA
Tűzidomárok: 7 
Vízidomárok: 5
Földidomárok: 6
Légidomárok: 5


Jelenleg online:

Mai látogatók:

ÉRTÉKELD AZ OLDALT!
Hogy tetszik az oldal?
Összes válasz: 44
HASZNOS OLDALAK
AnimeAddicts
Legújabb fanficek
Írta: Leredell
Jó és rossz harca
[Fanfic - oneshot]

Írta: Amon
Valami nincs rendjén
[Fanfic - sorozat]

Írta: Amon
Valami nincs rendjén
[Fanfic - sorozat]

Írta: Amon
VALAMI NINCS RENDJÉN
[Fanfic - sorozat]

4. Fejlődés

A fejlődés menete:

#1: Igénylés a fórumban

Ha már van karaktered, akkor annak saját fórumában tudod igényelni az edzéseket, küldetéseket, és minden egyéb dolgot. Amint megigényelted a fórumban, az admin privát üzenet formájában tájékoztat az esedékes pénzlevonásról, és a többi információról.

#2: Várokozási idő

Az edzések alatt nem lehet küldetést kérni, küldetés alatt pedig nem lehet edzést kérni, hiszen a karaktered akkor épp úton van, így a kettő kiüti egymást. A bolt viszont mindig nyitva van, függetlenül attól, hogy merre jársz.

#3: Jóváírt tételek

Ha letelik az edzés vagy küldetés ideje, akkor az admin jóváírja ezeket, módosítja az adatlapod, illetve privát üzenet formájában is értesít.

#4: Pontszámítás

A küldetések és harcos során a karakter pontszáma van figyelembe véve. Ezt a pontszámot az admin számítja ki. Minden egyes fegyvernek, képességnek külön értéke van, amit csak az admin tud. Természetesen itt minden nemzet egyenlő esélyekkel indul. Ahogy a sorozatban, itt sem tudjuk felmérni az ellenség erejét, ezért nem közöljük senkivel a másik, és saját pontszámát. A harcoknál természetesen ezek megjelennek majd, de ezek folyamatosan változnak.


Néhány felmerülő kérdés:


Kérdés: Megkaptam az üzenetet a jóváírásról, de mégsem látom az adatlapomon a változást.
Válasz: A képeket felülírjuk, amit a rendszer automatikusan átvált. Ehhez néha szükségeltetik egy Ctrl+F5, így az egész oldal átfrissül, és már elérhető az új, módosított adatlap.

Kérdés: 14:00-kor kértem az edzést, de még 20:00-kor sem jött meg az értesítő levél, akkor mikor mehetek edzeni?
Válasz: Mivel a játék üzemeltetője egy egyszemélyes admin, ezért nincs mindig ideje azonnal reagálni. A küldetés és edzés kérések mindig a fórumba beírt időponttól számítanak, és érnek véget, függően a küldetés hosszától. Ha 14:00-kor kértél, de még másnak 15:00-kor sem érkezett semmi értesítő, akkor másnak 14:00-kor már nyugodtan lehet kérni egyéb dolgot a fórumban, az admin mindent jóváír, nem kell türelmetlenkedni. :)
   
Bender Heroes © 2020