BELÉPÉS

STATISZTIKA
Tűzidomárok: 7 
Vízidomárok: 5
Földidomárok: 6
Légidomárok: 5


Jelenleg online:

Mai látogatók:

ÉRTÉKELD AZ OLDALT!
Hogy tetszik az oldal?
Összes válasz: 44
HASZNOS OLDALAK
AnimeAddicts
Legújabb fanficek
Írta: Leredell
Jó és rossz harca
[Fanfic - oneshot]

Írta: Amon
Valami nincs rendjén
[Fanfic - sorozat]

Írta: Amon
Valami nincs rendjén
[Fanfic - sorozat]

Írta: Amon
VALAMI NINCS RENDJÉN
[Fanfic - sorozat]

Doctor Who Universe - Fórum

  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Csevegő » Sorozatok » Doctor Who Universe (Doctor Who - Ki vgay, Doki?)
Doctor Who Universe
riki88Dátum: Péntek, 2015.02.06, 22:00:59 | Üzenet # 1
Offline
Sziasztok! Ha egy sorozatot kell említenem, amit úgy szeretek, mint az Avatart, hát az a kék fülkével utazó időlord, a magát Doktornak nevező, sokszínű földönkívülinek történetét elmesélő műsor, a Doctor Who!

Gondolom sokan összefutottak már "valamely" Doktorral, aki egy segítőtárssal (leggyakrabban egy csinos hölggyel) utazza át a tér-idő kontinuumot, hogy aztán mindenféle veszélyes, ámde hihetetlenül eszméletlen kalandokba csöppenjenek, legyen az éppen egy pompei kiruccanás a vulkánkitörés előtt, esetleg egy távoli bolygó meglátogatása, ahol nyüzsögnek a síró angyalok, esetleg csak London kis városából mentsék meg a világot az undorító földönkívüli létformáktól.

Bármi is történik, az egyszer biztos, hogy a néző nem fog unatkozni egy percig sem. Eszméletlenül sok izgalom és mély érzelem jellemzi az amúgy sem hétköznapi utazásokat. Én legfőképpen ezért imádom annyira ezt a sorozatot, mert olyan lehengerlően remekül meg van szerkesztve, hogy már maga a helyzet ámulatba ejtő, ez főként az időutazásnak köszönhető. És a kapcsolatok kialakításáról, a karakterek szerethetőségéről még nem is beszéltem.

Remélem sok hozzám hasonló "whovian" van köztetek és hogy másoknak is felkeltettem az érdeklődését.

Fórumra fel! :)


Az üzenetet módosította: riki88 - Péntek, 2015.02.06, 22:02:26
 
MakoDátum: Hétfő, 2015.02.16, 00:40:03 | Üzenet # 2
Offline
Szia. Én is nagyon imádom a Doctor Who-t. Szerintem zseniális. Én csak 2005-től kezdtem el nézni, az új évadokat, a régieket nem láttam még, de tervezem, hogy megnézem majd őket! Neked melyik Doctor kedvenced az újak közül? Nekem a 10., de igazából mindegyiket bírom nagyon! Kedven útitársad/útitársaid?
Nekem a top 3 útitársak: Rose, Amy, Clara! :)
Nagyon imádom a sorozatot, és már 3szor végignézetem a 8 évadot, és most tervezem, hogy megint végignézem az egészet! :)
 
riki88Dátum: Szerda, 2015.02.18, 11:36:04 | Üzenet # 3
Offline
Szia! Örülök,hogy te is imádod a sorozatot, ami egyszerűen fenomenális. Én sem láttam még a régi részeket, de nem lenne rossz megnézni. Kedvenc Doctort nem tudok választani. Jó, a 9-est ki tudnám zárni, de David és Matt zseniálisan alakítottak mind ketten. Nem tudom melyik a jobb: a fez vagy a szemüveg :D
Útitársak közül talán még nehezebb választani. Rose...mindig is hiányozni fog, nagyon de nagyon; Marta emlékezetes volt(a meg nem történt egy év :D),de nem tetszik, hogy egy katona lett belőle; Donna nagyon emberi és ezért imádom őt; Amy (és Roary) egyszerűen imádni valóak, talán náluk könnyeztem a legtöbbet (ide mág River Song-ot is besorolnám, hisz ő is fontos), Clara pedig ... ő mondhatni a legmisztikusabb mind közül, őt a legnehezebb leírni...had ne kelljen választanom.
Te is megfigyelted, hogy a 10. reinkarnációja után más lett a sorozat hangulata? Mintha Amy-vel egy egészen más korszak kezdődött volna...és attól félek, hogy a mostani is más lesz.
 
MakoDátum: Péntek, 2015.02.20, 00:54:34 | Üzenet # 4
Offline
Igen, mert ott megváltozott minden. Én is ezen gondolkodtam, hogy lehetséges, hogy most is sok minden fog megváltozni, mindig akkor mikor már megszokod és minden úgy jó ahogy van, de a végén mindig van egy csavar és jön a változás. Engem igazából még nem ragadott meg ez a legújabb reinkarnáció, de várom a folytatást, hogy mit hoznak ki belőle. Nem azt mondom ezzel, hogy ő egy rossz doktor, csak még nem szoktam meg, hogy ilyen öreg, és még nem ragadott magával az ő alakítása, 10. és 11. után. Remélem, hogy érdemes lesz várni a folytatást is, mert már mint említettem, nagyon imádom a sorozatot!!
A többivel kapcsolatban pedig egyet értek veled!! :D
 
Bari06Dátum: Vasárnap, 2015.03.01, 15:23:42 | Üzenet # 5
Offline
Én a régi részekkel kezdtem, csak sajnos idő hiányában félben is maradtak, de már azok is meglepően jók voltak. Annyi mindent kéne megnéznem szépen felhalmozódtak a sorozatok, de ez is közte van. :D
 
Fórum » Csevegő » Sorozatok » Doctor Who Universe (Doctor Who - Ki vgay, Doki?)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

   
Bender Heroes © 2020