BELÉPÉS

STATISZTIKA
Tűzidomárok: 7 
Vízidomárok: 5
Földidomárok: 6
Légidomárok: 5


Jelenleg online:

Mai látogatók:

ÉRTÉKELD AZ OLDALT!
Hogy tetszik az oldal?
Összes válasz: 44
HASZNOS OLDALAK
AnimeAddicts
Legújabb fanficek
Írta: Leredell
Jó és rossz harca
[Fanfic - oneshot]

Írta: Amon
Valami nincs rendjén
[Fanfic - sorozat]

Írta: Amon
Valami nincs rendjén
[Fanfic - sorozat]

Írta: Amon
VALAMI NINCS RENDJÉN
[Fanfic - sorozat]

Hírek
Elértük a 20-at!
AdamS | Weboldal | (0) hozzászólás2015.02.02 

Kedves felhasználók!

Nagy örömmel látom, hogy egyre többen regisztrálnak az oldalra, és hogy sokan belekezdtek a játékba. A statisztika, amit ti is bármikor megtekinthettek, nagyon szép. Sok játékos már elkezdte a játékot, aminek szintén nagyon örülök!

Ne felejtsétek el a fórum többi részét, hiszen nem csak szerepjáték, hanem közösségi oldalról is szó van szó. Hozzatok létre minél több témát, és beszéljétek ki a kedvenceiteket. A fanfic részleget se hanyagoljátok, nyugodtan írjatok történeteket, hiszen azok is beleszámíthatnak a fejlődésbe. Jó pár újítást tervezek még, remélem tetszeni fog mindenkinek.

Igyekszem mindenki kérését időben teljesíteni, de nyilván, ahogy nektek sem, nekem sem ennyi a dolgom. Bármilyen kéréssel/kérdéssel fordulhattok hozzám privát üzenet formájában.

További szép napot, és jó játékot kívánok!
Megkezdődött a játék!
AdamS | Weboldal | (0) hozzászólás2015.01.29 

Föld, tűz, víz, levegő

A legtöbb ember beleszületik a képességbe, mellyel képes idomítani a négy elemet. Erről szól a sikeres Avatar - The Last Airbender sorozat. Ezzel kezdődött minden. Azóta kaptunk egy sorozatot is, melyben az új Avatar, Korra személyévél kalandozhatunk a világba. A szerepjáték lényege, hogy a rajongók beleélhessék magukat ebbe a történetbe, és fejlesszenek egy saját karaktert. Az oldal csakis a rajongókért épült, ezért szeretném, ha ezt mindenki megbecsülné. Hiszen nem kevés kép, nem kevés munka van a weboldalban. 

A játék egy nem szokványos szerepjátéknak készült. Itt nem szükséges történeteket írni a fejlődéshez. Természetesen a fanficek írását sem szeretnénk elhanyagolni, így van egy külön fanfic részleg, amit minden felhasználó kihasználhat. Az oldal nem csak a játékosoknak szól, hanem szeretnék egy Avataros közösséget kiépítnei, ahol összegyűl a magyar rajongói tábor, és értelmesen kommunikálnak egymással.

A játékról:
A sorozattal ellentétben itt minden idomár egyenlő eséllyel indul. Mindegyik idomár ugyanolyan típusú, ugyanannyi ponntal rendelkező tárgyat/képességet gyűjthet be.  A felhasználók RPC karakterekkel játszanak, tehát senki nem lehet Korrával, vagy Aang-al. Profilképet lehet ajánlani, akár más animéből is, amit kicsit átalakítok, és azt használhatja az illető. A nevet is természetesen saját maga választja. A Karakterlap segéd menüpont megmutatja, hogy a karakterlapon mi mire való.

A fórum:
Itt minden karakter rendelkezik egy saját adatlappal, amely jelszóhoz kötött, amit a rendszer legenerál, ha szeretnéd, meg lehet változtatni. A karakterlapodat csak te láthatod, senki más, ugyanis hűen a sorozathot, itt sem lehet felmérni az ellenség erejét. Természetesen az egyes nemzetek csak az egyes fórumokat láthatják.


   
Bender Heroes © 2020